top of page

Hansker for ditt vannsporteventyr

Viktige vanntreningshansker med komfort, stil og kombinert holdbarhet

Watersports

Utforsk våre høytytende hansker for vannsport

Opplev den perfekte kombinasjonen av holdbarhet, grep og allsidighet med våre vanntreningshansker. De er designet for komfort og fleksibilitet, har forbedret grep for kontroll i ulike idretter, beskytter mot elementene og har en justerbar passform for optimal komfort.

Watersports

Traffi

STR-TG5180

Dykking, Seiling, Vannscooter

Ideell for dykking, gir termisk og mekanisk beskyttelse under vann. Egnet for seiling, sikrer fingerferdighet og grep ved håndtering av tau og utstyr. Også flott for vannscooter, gir beskyttelse mot kaldt vann og sikrer et fast grep.

18.167,00 kr / Carton (100 Pairs)181,67 kr/ Par

Watersports

Showa

SGP-5780

Vindsurfing, Rafting, Wakeboarding

Utmerket for vindsurfing, gir kjemisk motstand og holdbarhet. Ideell for rafting, gir beskyttelse mot vann og kjemikalier i utfordrende miljøer. Også egnet for wakeboarding, sikrer grep og beskyttelse i vann.

1.906,00 kr / Carton (12 Pairs)158,83 kr/ Par

Watersports

Granberg

SGR-112-0700

Kajakkpadling, Dykking, Vannscooter

Ideell for kajakkpadling, gir kjemisk motstand og beskyttelse mot vann. Egnet for dykking, sikrer termisk beskyttelse og fleksibilitet. Også flott for vannscooter, gir et fast grep og beskyttelse mot vann.

NOK 162.00 / Carton (12 Pairs)NOK 13.50/ Par

Watersports

Granberg

SGR-114-2000

Seiling, Kano, Elverafting

Ideell for seiling, tilbyr beskyttelse mot mekaniske risikoer og sikrer grep. Egnet for kano, gir kjemisk motstand og holdbarhet i våte forhold. Også flott for elverafting, sikrer beskyttelse mot vann og mekaniske risikoer.

147,00 kr / Carton (6 Pairs)24,50 kr

Watersports

Granberg

SGR-114-3000

Seiling, Fiske, Paddleboarding

Designet for seiling, tilbyr beskyttelse mot kulde og mekaniske risikoer, og sikrer grep og fingerferdighet. Egnet for fiske, gir motstand mot vann, kulde og mekaniske risikoer, ideell i våte og potensielt farlige forhold. Også flott for paddleboarding, sikrer et fast grep og komfort i kaldt vann.

1.006,00 kr / Carton (6 Pairs)167,67 kr/ Par

ANMELDELSER

"Disse hanskene er mye mer holdbare enn jeg forventet. Etter å ha brukt dem i flere uker på noen høye alpinruter, toppturer på ski og herjing rundt i Darrans gress, ser jeg nesten ingen tegn til slitasje. Jeg brukte disse hanskene til alt fra tilnærming, sikring, leding og nedstigning." - Ez

"De er mer vanntette enn noen andre hansker jeg har brukt"- Carol

"Disse hanskene utmerker seg i våte, snødekte forhold der andre hansker raskt blir våte og kalde" - Alexander

"Jeg forventet aldri at industrihansker skulle fungere så bra for sport, men disse Showa-hanskene er fantastiske. De er mye bedre enn vanlige sports hansker og virkelig holdbare. Jeg elsker dem!" - Kate

"Jeg kjøpte nylig et par og brukte dem på noen alpine ruter på 3000 meters topper rundt Fox Glacier, og kan bekrefte: Showa TEMRES 282 leverer alle tre" - Ni

Nøkkelfunksjoner i våre vannsportshansker

  • Holdbarhet og Komfort: Laget med materialer av høy kvalitet, er våre hansker både holdbare og komfortable, og gir beskyttelse uten å ofre fleksibilitet.

  • Forbedret grep: Det spesialiserte grepdesignet sikrer et fast grep, avgjørende for å opprettholde kontroll under høyhastighetsaktiviteter eller intrikate manøvre.

  • Allsidig design: Passer for ulike vannsportaktiviteter, inkludert wakeboarding, vannski, dykking, seiling og kajakkpadling.

  • Beskyttelse mot elementene: Beskytt hendene mot kaldt vann, UV-stråler og skrubbsår, og reduser risikoen for blemmer og hard hud.

  • Justerbar passform: Med borrelås eller glidelås gir våre hansker en tettsittende og tilpassbar passform, som forhindrer vanninntrenging og øker komforten.

Utforsk et Utvalg av Alternativer

  • Full-Finger Hansker: For de som søker maksimal dekning og beskyttelse, ideell for kjøligere forhold eller tøffe farvann.

  • Fingerløse Hansker: Balanserer beskyttelse med fingerferdighet, perfekt for idretter som krever fin taktil kontroll.

  • Neoprenhansker: Flotte for isolasjon, disse hanskene er ideelle for å holde varmen i kaldere farvann.

  • Ergonomisk Design: Hver par er designet for å passe naturlig til hendenes kurve, reduserer tretthet og tillater lengre brukstid.

Velkommen til vårt utvalg av vanntreningshansker, nøye designet for entusiaster og profesjonelle. Enten du driver med wakeboard, vannski, dykking eller deltar i hvilken som helst vannbasert aktivitet, er våre hansker utviklet for å forbedre opplevelsen din.

bottom of page