top of page


Hvorfor Wolf Protection Headset PRO 2. generasjon er bedre enn SENA Tufftalk M

Forbedret sertifisering og holdbarhet:

 • Wolf Protection Headset PRO 2. generasjon skryter av flere sertifiseringer, inkludert CE-merking, EN 352-1, EN352-6, EN352-8 og SNR-29 (støydempingsgrad) fra Tyskland. Denne omfattende sertifiseringen viser deres forpliktelse til sikkerhet og kvalitet.

 • Den er også vannbestandig med en IPX4-klassifisering, noe som gjør den egnet for bruk i ulike værforhold.

 • Den solide konstruksjonen og utskiftbare øreklokkene sikrer hodetelefonens holdbarhet, selv i tøffe miljøer.

Lang batterilevetid:

 • Wolf Protection Headset PRO tilbyr imponerende batterilevetid med opptil 20 timers kontinuerlig bruk på en enkelt lading. Denne utvidede batterilevetiden sikrer at du kan stole på den gjennom hele arbeidsdagen uten konstant opplading.

Allsidig funksjonalitet:

 • Wolfs headset gir ikke bare hørselsbeskyttelse, men tilbyr også en rekke funksjoner som DAB+ og FM-radio mottak, Bluetooth-tilkobling, integrert mikrofon og en skjerm med menyvalg på flere språk.

 • Evnen til å streame musikk og ta telefonsamtaler med samme enhet legger til bekvemmelighet i arbeidet eller fritiden din.

Ren skandinavisk design:

 • Wolf Protection Headset PRO 2. generasjon kombinerer funksjonalitet med estetikk og har en ren skandinavisk design som appellerer til de som setter pris på både stil og substans.

Konkurransedyktig pris:

 • Med en pris på 15.750,00 kr per kartong (10 stykker) eller 1.575,00 kr per stykke, gir Wolf Protection Headset PRO utmerket verdi for kvaliteten og funksjonene den tilbyr.

På den annen side er SENA Tufftalk M en respektabel konkurrent med sin mesh-intercom-teknologi og handsfree-kommunikasjon. Imidlertid kommer den til kort på flere områder sammenlignet med Wolf Protection Headset PRO:

Sertifisering og holdbarhet:

 • SENA Tufftalk M mangler de omfattende sertifiseringene til Wolfs headset, noe som potensielt kan reise bekymringer om sikkerhet og kvalitet i sammenligning.

Batterilevetid:

 • Tufftalk M tilbyr kortere batterilevetid, med 8 timers taletid for mesh-intercom og 13 timer for Bluetooth-intercom. Dette kan kreve hyppigere lading og påvirke produktiviteten.

Begrenset språkstøtte:

 • Mens Wolf Protection Headset PRO støtter flere språk, nevner ikke Tufftalk M språkalternativer i funksjonene sine, noe som kan begrense brukerne i ulike innstillinger.

Høyere pris:

 • Med en pris på DKK 6.390 inkludert mva er SENA Tufftalk M dyrere enn Wolf Protection Headset PRO, noe som gjør det mindre kostnadseffektivt.

Konklusjonen er at Wolf Protection Headset PRO 2. generasjon skiller seg ut som det overlegne valget for de som søker en holdbar, sertifisert og funksjonsrik hørselsbeskyttelse. Dens utvidede batterilevetid, allsidighet og konkurransedyktige priser gjør den til et overbevisende alternativ for fagfolk og entusiaster. Når det gjelder å beskytte hørselen din uten å gå på kompromiss med funksjonalitet, regjerer Wolf Protection Headset PRO 2. generasjon suverent.

bottom of page