top of page

En Guide til Mattetyper og Deres BruksområderI en verden der komfort og sikkerhet er avgjørende, spiller matter en viktig rolle i våre daglige liv. Fra avlastningsmatter til sklisikringstape, finnes det et bredt utvalg av mattetyper designet for å møte spesifikke behov. La oss utforske ulike mattetyper og deres funksjoner.


Avlastningsmatter for Komfort

Avlastningsmatter er essensielle for de som tilbringer lange perioder stående. For eksempel, en avlastningsmatte på 60x90 cm tilbyr ikke bare komfort, men også slitestyrke og enkel vedlikehold. Disse mattene finnes ofte i standardfarger som svart og er perfekte for arbeidsplasser som krever langvarig stående arbeid.


Modulmatter for Fleksibilitet

Modulmatter, som ofte kommer i størrelser som 30x30 cm, tilbyr unik tilpasningsevne. De er designet for områder med høy trafikk og kan enkelt kombineres for å dekke større områder. Dette gjør dem ideelle for bedrifter og offentlige rom.


Kantlister for Sikkerhet

Kantlister, som PVC-kantlister, spiller en viktig rolle i å forhindre snubling og skader. De er tilgjengelige i ulike tykkelser og lengder, og kan lett tilpasses til forskjellige mattetyper.


Absorbsjonsmatter for Renhold

Absorbsjonsmatter er avgjørende for å holde områder rene og tørre. De finnes i flere størrelser, fra mindre alternativer som 60x85 cm til større størrelser som 115x240 cm. De er spesielt nyttige i inngangspartier og andre høytrafikkområder for å absorbere vann og skitt.


Avskrapningsmatter for Rengjøring

Avskrapningsmatter er designet for å fjerne smuss og fuktighet fra sko. De kommer i ulike tykkelser og størrelser, som 14 mm tykke matter på 25x25 cm. Disse mattene er perfekte for inngangspartier og utendørs bruk.


Sklisikring for Sikkerhet

Sklisikringstape er en viktig sikkerhetsforanstaltning, spesielt i områder med høy risiko for fall. Denne tapen er transparent og kan enkelt påføres på ulike overflater for å skape en sikrere gangflate.


Kombinasjonsmatter for Allsidighet

Kombinasjonsmatter tilbyr det beste fra begge verdener - avlastning og sklisikring. De er ofte tilgjengelige i størrelser som 50x50 cm og er ideelle for bruk i varierte miljøer, fra kontorer til industrielle områder.


Sammenfattende

Matter spiller en viktig rolle i å skape sikre og komfortable omgivelser. Uansett om det er for et kontor, en industriell setting, eller hjemme, finnes det en mattype som kan møte de spesifikke behovene. Ved å velge riktig type matte, kan man forbedre sikkerheten, øke komforten og opprettholde renslighet på en effektiv måte.

bottom of page