top of page

Forbedret sikkerhet med oppgraderte hansker for middels tungt arbeid

Optimalisert beskyttelse og komfort

Forbedre dine oppgaver med middels tungt arbeid med en forbedret hanske-løsning designet for optimal ytelse. De avanserte Brass Knuckle® SmartCut™ (BKCR303)-hanskene har nå forbedrede designelementer som tilbyr et enda høyere nivå av fingerferdighet, grep og kutbeskyttelse. Den siste iterasjonen av disse hanskene kan skilte med forbedret taktil følsomhet og en mer komfortabel passform, samtidig som de opprettholder den eksepsjonelle beskyttelsen de er kjent for. Ifølge OSHA kunne riktig verneutstyr forhindre over 70 % av hånd- og arm-skader, noe som fremhever viktigheten av både funksjonalitet og passform for sikkerhetsutstyr. Hansker som passer godt er mer sannsynlig å bli brukt konsekvent, og fremmer sikkerhetskompatibilitet på jobben.

Avanserte funksjoner for overlegen ytelse

BKCR303-hanskene er konstruert ved bruk av ultra-høy-molekylærvekt polyetylenfiber, og oppnår et ANSI kuttmotstandsnivå A2. Deres konstruksjon bruker et tynnere, 13-gauge materiale for å sikre overlegen fingerferdighet. Hanskene har en polyuretan (PU) belegg på håndflaten og fingrene, noe som sikrer et sikkert grep selv i nærvær av oljer, fett og smøremidler, samtidig som de gir forbedret punkterings- og slitasjemotstand uten å kompromittere taktil følsomhet. Dette designet prioriterer fleksibilitet og tilbyr en balansert blanding av beskyttelse, ytelse og komfort for oppgaver med middels tungt arbeid.

Ideell for materialhåndteringsapplikasjoner

SmartCut BKCR303-hanskene er ideelt egnet for materialhåndteringsoppgaver som krever både kuttmotstand og manuell fingerferdighet. PU-belegget på håndflaten og fingrene forbedrer grepet, mens den ubehandlede bak- og håndleddsområdene tillater bedre ventilasjon. En sømløs, strekkbar fullstrikket håndledd sikrer en tettsittende passform, og holder ute skitt, rusk og kald luft. I tillegg har hanskene fargekodede mansjetter for enkel størrelsesidentifikasjon.

Zeproc Marketplace: Din kilde til beskyttelsesutstyr

For de som er interessert i å skaffe disse avanserte hanskene, tilbyr Zeproc-markedsplassen en rekke alternativer for å møte dine spesifikke forretningsbehov. Vi er forpliktet til å finne det riktige verneutstyret for teamet ditt, og sikre sikkerhet og overholdelse. Hvis du krever et spesifikt produkt, er Zeproc klar til å assistere i å finne den perfekte løsningen for dine forretningskrav.

bottom of page