top of page

Fordelene med Top-of-the-Line PPE: Hvorfor Kvalitet Lønner Seg

Det er på tide å legge inn din neste PPE-bestilling. Men nå står du overfor et vanskelig valg: Du ser to hansker som oppfyller alle de grunnleggende sikkerhetskravene for arbeidsplassen din, men den ene er et innovativt produkt med ekstra premiumfunksjoner, og den andre ser ut som et mer overkommelig alternativ. Det kan være fristende å gå for det billigere alternativet. Men når de sammenlignes side om side, har toppmoderne PPE flere fordeler som gir deg og arbeiderne dine mer enn valuta for pengene, og kan faktisk spare deg penger på lang sikt.

Mange nye og innovative PPE-valg er mye mer holdbare enn sine enklere motparter, slik at de varer bruk etter bruk. Du betaler i hovedsak for kvalitet på forhånd som vil vare lenger (og vil til slutt være mer kostnadseffektiv) enn en økonomimodell. Tenk på det som å sammenligne en hammer med et stålhåndtak versus et trehåndtak. Det er ingenting galt med å bruke et trehåndtak for lettere oppgaver. Men hvis du bruker den hammeren på hardere materialer eller vet at du trenger den i lang tid, vil du sannsynligvis investere i et tøffere verktøy. Det samme gjelder for PPE. Hvis oppgaven er litt tøffere, med mer slitasje eller fare for slitasje, vil du vurdere et høyere endevalg.


For eksempel, la oss se på hanskebelegg. Nye belegg som ble lansert i 2023, skiller seg ut i slitasjetesting for å overgå 30 000 omdreininger - langt over grunnlinjen for en nivå 6-vurdering. Med denne ekstra holdbarheten kan toppmoderne fremskritt hjelpe PPE med å vare lenger samtidig som funksjonaliteten opprettholdes.


Når det gjelder å vurdere kostnader, kan du ofte få alt ved å velge en dyrere hanske av høyere kvalitet som faktisk sparer deg penger gjennom lavere total eierskapskostnad.

Hvis arbeiderne dine går gjennom hansker en gang om dagen eller til og med flere ganger i løpet av en vakt, legger antallet hansker de kaster bort seg opp i løpet av en uke, måned og år. Hvis selskapet ditt ser etter måter å være mer miljømessig bærekraftig på eller bare ser etter å begrense den overdrevne skiftingen av PPE, gir toppmoderne PPE-innovasjoner laget med den nyeste teknologien dem større holdbarhet og lengre tjenestetid enn alternativer i økonomimodellen.


Standard arbeidshansker er ofte designet for ett miljø eller en applikasjon, noe som er perfekt for arbeidere som utfører mindre varierte oppgaver som ikke krever spesialisert beskyttelse. Men hvis arbeiderne dine opererer i flere miljøer gjennom dagen, vil bruk av bare én type hanske ikke gjøre dem så effektive hvis belegget er spesifikt for bare ett eller to miljøer. Enda verre, arbeiderne kan fjerne hanskene sine hvis de kommer i veien for å fullføre jobben, og setter dem i fare for skader.

Gjenkjennelse av disse vanlige smertepunktene fikk PPE-produsenter til å jobbe med et intelligent hanskebelegg med langvarig grep i nesten ethvert arbeidsmiljø. Designet med spesielle stabilisatorer som forbedrer ytelsen, tillater denne teknologien arbeidere å presist montere små deler, håndtere røffe og tunge materialer, plukke opp oljete og glatte gjenstander, og enkelt overgang tilbake til å montere små deler, alt i en vakt uten behov for å endre eller fjerne hansker.

Med disse fremskrittene kan riktig håndflatebelegg utgjøre en forskjell i hvordan arbeiderne effektivt får jobben gjort mens de jobber under en rekke forhold. En vanlig grunn til at arbeidere tar av PPE midt i skiftet, er fordi det kan bli ubehagelig i løpet av dagen. Arbeidere sier at eldre hanskemodeller får hendene deres til å bli varme, svette og kløende, noe som påvirker ytelsen deres og setter sikkerheten deres i fare hvis de tar dem av for å få lettelse.


Før du kan bestemme mellom toppmoderne PPE og økonomi-PPE, er det viktig å vite så mye som mulig om din nåværende kjøps- og bruksinformasjon. Start med å samle de siste statistikkene og tallene på din PPE-utgifter. Se gjennom fakturahistorikken din eller kontakt økonomiavdelingen din for stilnumre, størrelser, antall bestilte mengder og kostnader. Se gjennom notatene dine for hvor lenge PPE varer i gjennomsnitt også.


Enten det er lettere å gjennomgå det etter dag, skift, eller til og med time før de blir byttet ut, vil dette hjelpe deg med å ta den mest informerte avgjørelsen. Hvis du leter etter mer innsikt når du har beregnet din byggeplass' PPE-bruk, vurder å konsultere med en profesjonell sikkerhetsekspert for en sikkerhetsvurderingsanalyse. Eksperter kan vurdere dine arbeideres PPE-bruk samt dine nåværende PPE-utgifter for å finne et passende element som passer budsjettet ditt. Med litt kommunikasjon og slitasjetesting kan du finne et produkt som passer budsjettet ditt, oppfyller dine sikkerhetsspesifikasjoner, er behagelig for arbeiderne å ha på, og gir alle ro i sinnet at det vil holde dem trygge på jobb.

bottom of page