top of page

Forholdsregler og Tips for Sikker Bruk av Varme- og Vannhåndteringsprodukter

Når du forbereder hjemmet ditt for kaldere tider med essensielle varme- og vannhåndteringsprodukter, er det viktig å vurdere sikkerhetsforholdsregler for å sikre en trygg og effektiv bruk. Fra nedsenkbare vannpumper til vedbriketter og peistilbehør, hver type produkt krever spesifikk oppmerksomhet for å unngå risiko. Her deler vi viktige tips og forholdsregler.


Sikkerhetsforholdsregler for Vannpumper og Vannhåndtering

  • Elektrisk Sikkerhet: Sørg for at alle elektriske tilkoblinger og ledninger er trygge og intakte før bruk av nedsenkbare pumper eller automatiske pumper.

  • Vannnivå: Overvåk alltid vannnivået når du bruker nedsenkbare pumper for å forhindre tørrkjøring som kan skade pumpen.


Vedlikehold av Varme Kilder: Vedbriketter og Opptenningsved

  • Lagring: Oppbevar vedbriketter og opptenningsved på et tørt sted for å forhindre fuktighet som kan redusere brennverdien.

  • Håndtering av Ild: Bruk alltid peistilbehør når du håndterer ild og glør for å beskytte deg mot brannskader.


Rengjøring og Vedlikehold av Peis: Aske- og Sotstøvsugere

  • Tømming av Beholder: Tøm og rengjør askestøvsugerens beholder regelmessig for å opprettholde optimal ytelse og forhindre askeoppbygging.

  • Bruk Av Riktige Filter: Bruk alltid riktige filter og grovfilter som er designet for din aske- og sotstøvsugermodell for å sikre effektiv filtrering.


Bruk av Lightere og Tenningsutstyr

  • Direkte Flamme: Hold alltid lightere og tenningsutstyr borte fra ansiktet og brennbare materialer når du tenner bål eller peis.

  • Lagring: Oppbevar lighter og tennvæske utilgjengelig for barn og på et sikkert sted.


Ved å følge disse forholdsreglene, kan du nyte varmen og komforten disse produktene tilbyr, samtidig som du opprettholder sikkerheten i hjemmet. Husk at vedlikehold og korrekt bruk er nøkkelen til en trygg og hyggelig oppvarmingssesong. For ytterligere veiledning eller for å dra nytte av en eksklusiv 20% rabatt på disse produktene, ta kontakt med Zeproc-teamet – vi er her for å hjelpe deg med dine behov.


bottom of page