top of page

Granberg 115.9002: Håndvern av Høyeste Klasse for Ekstreme Arbeidsforhold

I det krevende landskapet av industrielt og taktisk arbeid fremstår Granberg 115.9002 beskyttelseshanskene som et toppvalg for de som søker maksimal beskyttelse for hendene. Disse hanskene kombinerer avanserte materialer med design som setter brukeren i fokus, og adresserer kjernepunkter som sikkerhet, fingerferdighet og holdbarhet uten kompromisser.


Avansert Materialkomposisjon og Teknologi: Med bruk av MacroSkin Pro® for håndflaten og fingrene, tilbyr disse hanskene robust holdbarhet og motstand mot kutt. Inkluderingen av KR-Grip™ forbedrer grep under forskjellige forhold, mens ProTex®-membranen sikrer vanntetthet og pusteevne.


Sertifiseringer og Overholdelse: Ved å møte EN-standarder som EN 388:2016+A1:2018 og EN 511:2006, gir hanskene omfattende beskyttelse mot mekaniske farer og kulde, noe som understreker deres egnethet for utfordrende forhold.


Ergonomisk Design og Komfort: Designet for å passe naturlig til håndens konturer, reduserer disse hanskene tretthet, mens det varme fleecefôret tilbyr komfort i kalde omgivelser.

Fra olje- og gasssektoren til byggeplasser, gruvedrift, skipsfart, tråling og til og med taktiske operasjoner, er Granberg 115.9002 hanskene konstruert for å prestere. Deres beskyttelse mot kutt, slitasje, punkteringer og slag gjør dem ideelle for et bredt spekter av profesjonelle innstillinger.


Fordeler:

 • Overlegen Beskyttelse: Tilbyr uovertruffen beskyttelse mot et bredt spekter av farer.

 • Forbedret Fingerferdighet og Presisjon: Bevarer håndmobilitet for presise operasjoner.

 • Overlegen Vått og Tørt grep: Sikrer fast håndtering av verktøy og utstyr under alle forhold.

 • Pusteevne og Fuktighetskontroll: Holder hendene tørre og komfortable, noe som forbedrer brukbarheten.

 • Temperaturregulering: Gir varme uten å kompromittere pusteevnen.

 • Høy Holdbarhet og Lang Levetid: Motstår slitasje og tåre, og tilbyr kostnadsbesparelser over tid.

 • Slagbeskyttelse: Beskytter mot støt og slag i høyrisikomiljøer.

 • Kjemikalieresistens: Tilbyr beskyttelse mot eksponering for visse kjemikalier.

 • Enkel Vedlikehold og Renhet: Designet for enkel rengjøring for å opprettholde hygiene.

 • Estetisk og Funksjonelt Design: Høy synlighet farger sikrer sikkerhet og profesjonelt utseende.

 • Omfattende Størrelsesutvalg: Tilgjengelig i et spekter av størrelser for å sikre en passende passform for de fleste brukere.

Zeproc tilbyr konkurransedyktige priser for disse hanskene, som reflekterer deres kvalitet, sikkerhetssertifiseringer og verdien de bringer til ulike industrier. Bulk kjøpsalternativer ofte inkluderer rabatter, noe som gjør dem til et økonomisk valg for bedriftskjøpere.


Konklusjon:

Granberg 115.9002 beskyttelseshansker representerer et betydelig fremskritt innen personlig verneutstyr (PPE). Ved å harmonisere beskyttelse, komfort og funksjonalitet, imøtekommer de de strenge kravene fra profesjonelle på tvers av ulike høyrisikoindustrier. Deres overholdelse av sikkerhetsstandarder, sammen med en

bottom of page