top of page

Grundig titt på HiKOKI WR36DA 2,5Ah HSC: Revolusjonerer profesjonelt verktøy

HiKOKI WR36DA 2,5Ah HSC står som et eksempel på innovasjon innen kraftverktøy, ved å kombinere banebrytende teknologi med brukersentrert design for å møte de strenge kravene i moderne profesjonelle miljøer. Dette blogginnlegget tilbyr en uttømmende undersøkelse av WR36DA, fra dets banebrytende funksjoner og designprinsipper til dets praktiske anvendelser, sikkerhetshensyn, og vedlikeholdspraksiser, som kulminerer i en detaljert vurdering av dens markedsposisjonering og kjøpsoverveielser.


Avdukingen av HiKOKI WR36DA: Et teknisk under

I hjertet av WR36DAs uovertrufne ytelse er dets 36V Multi Volt batterisystem, som eksemplifiserer sprangene som er gjort i batteriteknologi. Dette systemet sikrer at muttertrekkeren ikke bare matcher kraften til sine kablede motparter, men overgår dem, og tilbyr en bevegelsesfrihet som forbedrer produktivitet og effektivitet på arbeidsplassen.


Nøkkelspesifikasjoner:

  • Maksimalt dreiemoment: 1 100 Nm, som letter tunge applikasjoner med letthet.

  • Hastighet og slagrate: Opptil 1 500 o/min og 2 900 slag/min, som sikrer rask og effektiv festing og løsning.

  • Børsteløs motorteknologi: Garanterer lang levetid, redusert vedlikehold og forbedret energieffektivitet.

  • IP-56-klassifisering: Tilbyr motstandsdyktighet mot tøffe arbeidsforhold, og beskytter mot inntrengning av støv og vann.

  • Kompakt design: På bare 221 mm i lengde, gjør det mulig å nå trange områder uten å kompromittere på kraft.


Ergonomi og innovasjon: Designhøydepunkter

WR36DA er ikke bare et verktøy; det er en studie i ergonomisk design og brukerkomfort. Dens balanserte vektfordeling minimerer belastning på håndleddet, mens verktøyets grep og avtrekker-mekanisme er designet for intuitiv, tretthetsfri operasjon. I tillegg forbedrer inkluderingen av en LED-lys synligheten, og sikrer presisjon i dårlig opplyste forhold.


Sikkerhet og vedlikehold: Sikrer langvarig ytelse

Å følge sikkerhetsprotokoller og vedlikeholde WR36DA på riktig måte er nøkkelen til å utnytte dens fulle potensial:

  • Batterivedlikehold: Bruk den luftkjølte laderen for å opprettholde optimal batterihelse og forlenge levetiden.

  • Verktøylagring: Oppbevar muttertrekkeren på et rent, tørt sted for å forhindre miljøskader.

  • Regelmessige sjekker: Periodiske inspeksjoner for mekaniske eller elektriske problemer kan forhindre ulykker og sikre operasjonell sikkerhet.


Mangfoldige applikasjoner: Utover spesifikasjonene

WR36DAs allsidighet gjør den uunnværlig på tvers av sektorer. I byggebransjen hjelper dens kraft til med monteringen av strukturelle komponenter med presisjon. For bilprofesjonelle, gir den nødvendig dreiemoment for motor- og chassisarbeid, og beviser at høy ytelse kan komme i batteridrevne pakker.


Markedsposisjon og kjøpsråd

WR36DAs prispunkt reflekterer dens premium posisjonering i markedet, berettiget av dens overlegne ytelse, holdbarhet og de teknolog


Produktlenke: https://www.zeproc.com/no/hikoki-muttertrekker-wr36da-2-5ah-hsc-hikoki-36v-mv-2xbsl36a18-uc18ysl3-1-piece-shk-68010546

bottom of page