top of page

Guardio Safety presenterer VisorFlex – en nyskapende løsning for hodelykt med visirfeste

Guardio Safety har gleden av å introdusere VisorFlex, en revolusjonerende hodelykt designet for å imøtekomme utfordringene mange brukere har møtt. Det siste året har det kommet flere forespørsler fra kunder som ønsker å kombinere bruk av hjelm med visir og hodelykt. Spesielt med hjelmer som Guardio ARMET og andre modeller med klatrehjelmdesign, har det vært en utfordring å få plassert en hodelykt sammen med visiret.


Vårt ingeniørteam har samarbeidet nært med brukerne for å utvikle en løsning som er både enkel i bruk og ergonomisk, uten at det går på bekostning av lysfunksjonaliteten. VisorFlex festes enkelt til Theia-visiret med en medfølgende holder. Dette gjør at lykten automatisk justerer seg etter visirets posisjon og sikrer at lyset alltid er rettet korrekt, enten visiret er oppe eller nede.


VisorFlex byr på imponerende spesifikasjoner med en lysstyrke på opptil 2360 Lumen og en IP66-klassifisering for vann- og støvbestandighet, noe som gjør den ideell for bruk under tøffe forhold. Lykten har en lang batterilevetid på opptil 38 timer og kommer med fem ulike lysinnstillinger, inkludert et SOS-modus for nødstilfeller. Lading skjer direkte i lykten via USB Type-C, eller så kan det utskiftbare 18650-batteriet lades i en ekstern batterilader fra Guardio som tillegg.


Du står fritt til å velge om du vil feste lykten til visiret med det fleksible feste eller bruke den som en vanlig hodelykt med hodestropp. Begge deler følger med, slik at du enkelt kan tilpasse bruken etter dine behov.


I utviklingen av VisorFlex har vi lagt stor vekt på ergonomi. Målet har vært å skape en kraftfull lykt som veier minst mulig for å minimere belastningen på nakke og skuldre. Resultatet er en lykt som veier litt over 100 gram, inkludert batteri og visirfeste.

VisorFlex er tilgjengelig hos alle våre forhandlere, og du kan finne mer informasjon på produktets egen side.

bottom of page