top of page

Introduksjon av forbedrede Brass Knuckle® SmartCut™ (BKCR303)-hansker: Optimal beskyttelse møter overlegen komfort

Jakten på den perfekte hansken for middels tunge oppgaver har nådd nye høyder med de forbedrede Brass Knuckle® SmartCut™ (BKCR303). Disse hanskene tilbyr nå en tredobbelt fordel: A2 beskyttelse mot kutt, enestående fingerferdighet og overlegen grep, kombinert med forbedret taktil følsomhet og passform, samtidig som de opprettholder det samme høye beskyttelsesnivået.


OSHA anslår at over 70 prosent av skader på hender og armer kunne vært forebygget med passende beskyttelsesutstyr. Dette understreker viktigheten av ikke bare funksjonaliteten til sikkerhetshansker, men også deres form og passform. Hansker som sitter godt øker sannsynligheten for at arbeidere bruker dem konsekvent, noe som fremmer etterlevelse og sikrer sikkerhet.


BKCR303-hanskene er laget av ultra-høy-molekylvekt polyetylenfiber, noe som gir dem ANSI kuttmotstandsnivå A2. Bruk av tynnere, 13-gauge materiale forbedrer fingerferdigheten uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Hanskene har en ikke-klebrig polyuretan (PU) belegg på håndflatene og fingrene, noe som sikrer et solid grep og gir ekstra punkteringsbeskyttelse og motstand mot slitasje, alt uten å legge til unødvendig volum eller redusere følsomheten.


Disse hanskene er spesielt designet for å tilby forbedret fleksibilitet og gir den perfekte balansen mellom beskyttelse, ytelse og komfort for middels tunge oppgaver. De er et ideelt valg for materialhåndteringsoppgaver som krever både kuttmotstand og fingerferdighet. Polyuretanbelegget på håndflaten og fingrene gir utmerket grep, selv i nærvær av oljer, fett og smøremidler. I tillegg forbedrer det ubehandlede baksiden og håndleddsområdet ventilasjonen, noe som bidrar til komfort ved utvidet bruk.


En sømløs og elastisk strikk rundt håndleddet sikrer en tettsittende passform, og effektivt holder ute skitt, rusk og kulde. De fargekodede mansjettene er en praktisk funksjon, noe som gjør det enkelt å raskt identifisere hanskestørrelser.


bottom of page