top of page

Introduksjon til ATG Hansker med AD-APT® Teknologi

Når det kommer til valg av arbeidshansker, er det én ting som alltid står høyt på lista: komfort. Og blant alle de vanlige utfordringene, er det særlig ett problem som peker seg ut – svette hender. Men hvorfor er dette problemet så utbredt?


Årsaken til Svette Hender

Huden vår, som er kroppens største organ, hjelper til med å regulere kroppstemperaturen gjennom svetting. Det interessante er at hendene våre har 83 % flere svettekjertler per kvadratcentimeter enn resten av kroppen. Dette forklarer hvorfor svette hender har vært et langvarig problem, spesielt når det gjelder bruk av hansker.


En Tid for Endring med ATG®

I ATG® har vi tatt tak i denne utfordringen og utviklet AD-APT® teknologien, som er integrert i vår ikoniske MaxiFlex® hanske. Denne teknologien jobber hånd i hånd med vår patenterte AIRtech® teknologiplattform for å tilby 360 graders pusteevne, som holder hendene kjølige, tørre og produktive.


Hvordan Fungerer AD-APT® Teknologien?

AD-APT® teknologien aktiveres av bevegelsen i hendene og økende temperatur inni hansken. Dette frigjør et naturlig kjølemiddel som holder hendene tørre og kjøligere.


Ventilasjon for en Friskere Opplevelse med Hansker

AIRtech® teknologien i MaxiFlex® hansken sikrer optimal luftkvalitet og temperatur inni hansken gjennom et nettverk av strukturerte tunneler.


Sirkulasjon for en Mer Produktiv Opplevelse med Hansker

Når hendene arbeider og beveger seg, tvinges luft ut av den tettsittende MaxiFlex® hansken gjennom de patenterte tunnelene i AIRtech® belegget. Dette fremmer det vi kaller for 360 graders pusteevne, som bidrar til å fjerne fukt og garanterer optimal luftkvalitet og temperatur – nå ytterligere forbedret med vår nye AD-APT® Teknologi.


Mikroinkapsulering: Hjertet i AD-APT® Teknologien

Mikroinkapsulering er en prosess der et stoff omgir eller kapsler inn et annet stoff på mikronivå. De mikrokapslene som brukes for å transportere AD-APT® teknologien, ligner på golfballer, der hver dimple på ballen er en varmesensitiv membran. Disse membranene aktiveres av håndbevegelse og stigende temperatur inne i hansken, noe som tillater at kjølende agenter (essensielle oljer) frigjøres på hendene.


Brukerreaksjoner og Dermatologisk Akkreditering

Markedsreaksjonen har vært overveldende positiv, med tilbakemeldinger om større komfort, redusert svetting og tørre hender, samt en behagelig duft. I tillegg har teknologien oppnådd dermatologisk akkreditering gjennom samarbeidet vårt med Skin Health Alliance, som bekrefter at AD-APT® er trygt for huden og oppfyller internasjonale reguleringsstandarder.


MaxiFlex® Blir Enda Bedre

Med inkluderingen av AD-APT® Kjøleteknologi, hever ATG® standarden for pustende hansker enda høyere. MaxiFlex® har allerede satt standarden for presisjonshåndtering i tørre miljøer, og med AD-APT® tar vi denne opplevelsen til et nytt nivå.


Enten det er MaxiFlex® Ultimate™, MaxiFlex® Endurance™, MaxiFlex® Cut™, eller MaxiCut® Ultra™, representerer alle disse variantene det aller beste innen håndbeskyttelse for krevende arbeidsforhold, nå forbedret med AD-APT® teknologi.


Med ATG® sin innovative tilnærming til håndkomfort og produktivitet, peker veien fremover mot en ny æra i personlig verneutstyr. AD-APT® teknologien markerer ikke bare et steg fremover; den representerer en revolusjon i hvordan vi tenker på og opplever komfort i arbeidshansker.

bottom of page