top of page

Monitor Ymer Sikkerhetstresko: Et Eksempel på Holdbarhet og Komfort

Monitor Ymer Sikkerhetstresko, i stilfullt sort, er et eksempel på klassisk, men likevel sofistikert tilnærming til sikkerhetsfottøy. Laget med et slitesterkt, PU-belagt skinn, er disse treskoene designet for å tåle industrien utfordringer, og tilby både lang levetid og stil. En dyptgående undersøkelse viser at dette fottøyet er skapt ikke bare med tanke på sikkerhet, men også for brukerens velvære.


Sikkerhetsfunksjoner uten Kompromiss

Sikkerhet er en grunnstein i utviklingen av Monitor Ymer Tresko. De følger SB-sikkerhetsklassen og innehar en robust ståltåhette for optimal beskyttelse mot både kompresjon og fallende gjenstander. Yttersålen er sertifisert sklisikker i henhold til SRC-standardene, noe som garanterer stabilitet på ulike underlag, fra våte gulv til ujevnt terreng.


Ergonomisk Design for Forbedret Komfort

Monitor forstår viktigheten av fotens anatomi og har derfor utstyrt innersålen med Texon, samt en myk lateksfotseng dekket av fukttransporterende Cambrelle-stoff. Dette designet tilbyr støtte for fotbuen og tågrep, som ivaretar fotens naturlige krumning, reduserer tretthet og øker brukerens komfort gjennom dagen. Den justerbare og elastiske hælreimen sikrer en god passform for alle brukere, og markerer et viktig skritt fremover i tilpasningsdyktighet og brukervennlighet.


Hvorfor Kjøpe Monitor Ymer Sikkerhetstresko fra Zeproc?

Når du skal kjøpe Monitor Ymer Sikkerhetstresko, skiller Zeproc seg ut som den foretrukne plattformen. Med konkurransedyktige priser på 543,00 kr per par (ekskl. MVA) og en problemfri kjøpsopplevelse, sikrer Zeproc at profesjonelle enkelt kan anskaffe seg toppsikkerhetsfottøy. Fordelene med å handle hos Zeproc inkluderer:

  • Rabatter ved storkjøp: Få 5% avslag ved kjøp over 10.000 kr, noe som gjør det kostnadseffektivt for bedrifter å utstyre sine ansatte.

  • Beleilighet: Med leveringstider innen en uke og gratis frakt for bestillinger over 3499,00 kr, prioriterer Zeproc kundetilfredshet og effektivitet.

  • Etterkjøpssupport: Zeproc's forpliktelse strekker seg utover salget, og tilbyr retur- og garantisupport for skadede eller feil produkter.


Utforsk Monitor Ymer Sikkerhetstresko på Zeproc her, og ta skrittet inn i en verden hvor sikkerhet møter komfort uten kompromisser. Med Zeproc investerer du ikke bare i et par sikkerhetstresko; du investerer i din egen og dine ansattes vel

bottom of page