top of page

Ny Flammehemmende Engangsdrakt fra DuPont Sikrer Økt Beskyttelse og Komfort

DuPont har introdusert Tyvek 400 SFR, en ny engangsdrakt som er sekundært flammehemmende, designet for å gi beskyttelse mot blitsbranner og farlige partikler. Drakten er laget av DuPonts innovative Tyvek-stoff, behandlet for å motstå flammer, og er utviklet for å kombinere holdbarhet med komfort. Den er spesielt tilpasset arbeidstakere innen olje- og gass, miljøtjenester, verktøy, produksjon og vedlikehold, og er ideell for områder der ansatte kan bli eksponert for både farlige og ufalige partikler.


"Tyvek 400 SFR viser vårt engasjement for kontinuerlig innovasjon," uttalte Dave Kee, global leder for DuPont Personal Protection. "Våre kunder utfordret oss til å forbedre de tradisjonelle engangs flammehemmende draktene, og Tyvek 400 SFR leverer dette med en overlegen beskyttelse mot partikler og forbedret holdbarhet i et lettere stoff."


Tyvek 400 SFR-drakten har en avslappet passform med et diamantformet kilestykk i skrittet for uhemmet bevegelse. Drakten tilbys i to stiler: en uten hette med åpne ermer og ankler, og en med hette med elastiske håndledd og ankler. Begge stiler har røde eksterne sømmer, en rød glidelås, og en rød kant på brystlappen for å indikere draktens sekundære flammehemmende egenskaper. I tillegg til beskyttelses- og komfortegenskapene tilbyr Tyvek 400 SFR også en bærekraftig løsning, da drakten kan resirkuleres gjennom DuPonts gjenbrukprogram for beskyttelsestøy, forutsatt at den ikke er forurenset med farlige materialer eller biofarer.

bottom of page