top of page

Omfattende Oversikt over Biltema Kompressorer: Modeller 55B-90 og 55B-90N

Utforsk kapasitetene, driftsretningslinjene og vedlikeholdstipsene for Biltemas kompressormodeller 55B-90 og 55B-90N. Designet for et bredt spekter av applikasjoner, blander disse kompressorene kraft med effektivitet. Skulle du ha noen spørsmål eller trenger ytterligere assistanse, står Zeproc klar til å støtte deg.


Nøkkelspesifikasjoner og Funksjoner

Biltemas modeller 55B-90 og 55B-90N er totrinns kompressorer drevet av belter, optimalisert for ulike oppgaver inkludert rengjøring, oppblåsing, maling og drift av trykkluftverktøy. Begge modeller tilbyr solid ytelse på 5,5 hk (4 kW), med en tankkapasitet på 90 liter og kan oppnå et maksimalt trykk på 10 bar. Designet for å levere 490 liter/min ved 6 bar, sikrer de en blanding av høy effektivitet og lav støydrift på 72 dB.


Applikasjon og Bruk

Primært ment for innendørs bruk innenfor en temperaturområde på +5°C til +45°C, er disse modellene utstyrt med termisk beskyttelse for å forhindre overoppheting, og understreker sikkerhet og pålitelighet. De er ideelle for en mengde oppgaver, men er ikke ment for kontinuerlig drift. Deres allsidighet gjør dem passende for både profesjonelle og hjemlige innstillinger.


Sikkerhetsprotokoller og Anbefalinger

For optimal sikkerhet er det avgjørende å plassere kompressoren på en stabil, jevn overflate og unngå drift i utilstrekkelig ventilerte rom eller i nærheten av potensielle brannfarer. Å rette komprimert luft mot personer eller dyr frarådes sterkt. Riktig drift innenfor anbefalte miljøer sikrer sikkerhet for brukeren og lang levetid for kompressoren.


Vedlikehold for Topp Ytelse

Regelmessig vedlikehold er avgjørende for å opprettholde kompressorens ytelse og levetid. Viktige praksiser inkluderer daglig drenering av kondens, ukentlige sjekker av oljenivå, månedlig vedlikehold av luftfilteret og halvårlige inspeksjoner av drivbeltet og tilbakeslagsventilen. Tidlige oljeskifter, etter de første 50 timene og deretter hver sjette måned under vanlig bruk, er avgjørende.


Miljøansvar

I tråd med EU-direktiver oppfordrer Biltema til ansvarlig avhending av elektronisk avfall. Brukere oppfordres til å resirkulere brukte kompressorer og relaterte komponenter ved utpekte resirkuleringsfasiliteter, noe som understreker forpliktelsen til miljømessig bærekraft.

For ytterligere informasjon, assistanse eller forespørsler angående Biltema 55B-90 og 55B-90N kompressorene, er Zeproc ved din tjeneste, og tilbyr ekspertise og støtte for å sikre at du får mest mulig ut av din kompressor.

Denne omfattende veiledningen har som mål å sikre at brukere kan fullt ut utnytte potensialet til sine Biltema kompressorer, samtidig som de følger sikkerhets- og vedlikeholdsbeste praksiser for optimal drift og holdbarhet.

bottom of page