top of page

QuantiFit2: En fleksibel løsning for tilpasningstest av åndedrettsvern

QuantiFit2 tilpasningstestapparat for åndedrettsvern er designet for å tilpasse seg dine behov, uansett hvor arbeidet fører deg. Med sin enestående bærbarhet, kan du utføre tester hvor som helst – enten det er innendørs eller utendørs, i rene eller forurensede miljøer – uten behov for å generere partikler.

Ved bruk av patentert teknologi for kontrollert negativt trykk, har QuantiFit2 eliminert behovet for forbruksmateriell som alkohol, veiker eller prober. Den bruker luft som utfordringsmiddel, noe som forenkler tilpasningstestprosessen og reduserer løpende kostnader. Apparatet er også utstyrt med et trådløst design som drives av oppladbare batteripakker, som tilbyr over åtte timer med kontinuerlig bruk.


QuantiFit2 leverer den raskeste og mest nøyaktige tilpasningstesten tilgjengelig på markedet, og kan fullføre en fullstendig OSHA eller ISO tilpasningstest på så lite som to minutter, uten ventetid som vanligvis kreves for personer som røyker eller nylig har spist.


Om OHD: OHD spesialiserer seg på instrumentering og programvare for å beskytte ansattes helse og håndtere yrkesrisiko. QuantiFit2, som benytter OSHA-godkjent CNP-teknologi, gjør det mulig å utføre tilpasningstester når som helst og hvor som helst, på under to minutter, kun ved bruk av luft. Som hoveddistributør i USA for SVANTEKs instrumenter for støy- og vibrasjonsmåling og Gilians luftprøvetakingsinstrumenter, fortsetter OHD å være ledende i å tilby viktige sikkerhetsverktøy som er skreddersydd for effektiv håndtering av yrkesrisiko.


For fagfolk som er opptatt av flammehemmende og lysbuesikre klær, eller de som forbereder seg på OSHA-inspeksjoner, tilbyr OHD ekspertise og støtte for å sikre at du er fullt utrustet for å møte og overgå sikkerhetsstandarder.

bottom of page