top of page

Revolutionerende Beskyttelse: Magids 21G-hansker Endrer Spillet for Arbeidssikkerhet

Magid har revolusjonert måten vi tenker om sikkerhetshansker på med lanseringen av deres 21G Technology. Denne nyskapningen setter en ny standard i bransjen ved å kombinere enestående fingerferdighet og kuttmotstand i en hanske som er så lett og komfortabel at brukerne nesten kan glemme at de har dem på. Hemmeligheten bak dette fremskrittet ligger i Magids banebrytende strikketeknologi, som benytter en 21-gauge konstruksjon sammen med en unik fiberblanding. Dette resulterer i de tynneste, mest behagelige kuttmotstandsdyktige hanskene som finnes på markedet i dag. I tillegg er hanskene utstyrt med et ultra-tynt håndflatebelegg for å forbedre grep og er designet for å være berøringsskjermvennlige, noe som eliminerer behovet for å ta av seg hanskene for å bruke elektroniske enheter.


Kelly Graham, Magids leder for innovasjon og optimalisering, fremhevet hanskens taktile sensitivitet, og bemerket at de tilbyr følelsen av engangshansker ved fingertuppene uten å ofre holdbarhet eller forårsake håndtretthet. Dette betyr at arbeidere ikke har noen grunn til å ta av seg disse lette hanskene, noe som øker sikkerhet og produktivitet på jobben.


21G-hanskene er en game-changer for sikkerhetsledere som ser etter å forbedre overholdelse og redusere arbeidsplassulykker. Ved å tilby et ekstra nivå av komfort, sørger disse hanskene for at arbeidere ikke bare er mer beskyttet, men også mer fornøyde og effektive. De er spesielt egnet for roller som krever nøyaktig håndtering og fingerferdighet, som materialehåndtering, elektrisk arbeid, monteringslinjer, mekanisk reparasjon, vedlikehold, og mottak og sending av oppgaver. Disse hanskene utmerker seg i miljøer hvor håndtering av små deler og vedlikehold av håndfleksibilitet er kritisk.


Magids 21G-hansker representerer et betydelig fremskritt i beskyttelsesutstyr, med løfter om å gjøre arbeidsplasser tryggere, mer i overensstemmelse med regelverk, og mer produktive.

bottom of page