top of page

Showa 170 Vinylgummihansker vs. Tendercare Engangshansker i Vinyl: En Sammenlignende Analyse

I verdenen av rengjøring og vedlikehold kan riktig par hansker gjøre en betydelig forskjell. Showa 170 Vinylgummihansker og Tendercare Engangshansker i Vinyl er to produkter som skiller seg ut på markedet. Her er en detaljert sammenligning for å hjelpe deg med å forstå hvorfor Showa 170 er et overlegent valg.

Showa 170 Vinylgummihansker

Showa 170-hansker er designet for å tilby både komfort og holdbarhet. Her er noen av nøkkelfunksjonene som gjør dem fremtredende:

Mykt og Smidig Vinylmateriale

Showa 170-hanskene er laget av et mykt og smidig vinylmateriale, som gir en komfortabel passform og økt fleksibilitet for brukeren. Dette materialet sikrer at hanskene ikke bare er holdbare, men også skånsomme mot hendene, noe som gjør dem egnet for langvarig bruk.

Lengde og Beskyttelse

Hver hanske er 35 cm lang, noe som gir mer dekning og beskyttelse enn standardhansker. Denne funksjonen er spesielt gunstig for grove rengjøringsoppgaver, da den sikrer at også armene er beskyttet mot sprut og rusk.

Oljebestandighet

En unik egenskap ved Showa 170-hanskene er deres oljebestandige kapasitet. Dette gjør dem til et ideelt valg for miljøer hvor olje eller andre lignende stoffer er til stede, og sikrer at hendene forblir beskyttet og at hanskene beholder sin integritet over tid.

Pris og Pakking

Priset til 1.102,00 kr per kartong, som inneholder 12 par, tilbyr Showa 170-hansker valuta for pengene. Pakkingen sikrer at brukerne har en jevn forsyning, noe som gjør dem til et kostnadseffektivt alternativ for både bedrifter og enkeltpersoner.

Tendercare Engangsh

ansker i Vinyl

I sammenligning tilbyr også Tendercare-hansker noen bemerkelsesverdige funksjoner:

Kjemisk og Proteinallergi-sikker

Disse hanskene er laget av PVC, som er et hudvennlig materiale som ikke forårsaker kjemisk eller proteinallergi. Dette gjør dem til et trygt valg for personer med sensitiv hud.

Begrenset Elastisitet

PVC-materialet gir begrenset elastisitet sammenlignet med latex- og nitrilhansker. Selv om dette kan være passende for noen brukere, kan det være en ulempe for de som krever mer fleksibilitet og en tettsittende passform.

Godkjent for Kontakt med Tørre Matvarer

Disse hanskene er sertifisert for kontakt med tørre matvarer, noe som gjør dem til et egnet alternativ for matrelaterte oppgaver.

Pris og Tilgjengelighet

Tendercare-hansker er priset til 692,41 kr per kartong, med hver kartong som inneholder 10 pakker á 100 hansker. Denne prisstrukturen kan være tiltalende for de som trenger engangshansker i store mengder.

Konklusjon: Hvorfor Showa 170 Hansker Er Det Overlegne Valget

Når man sammenligner Showa 170 og Tendercare hansker, utmerker førstnevnte seg av flere grunner. Showa 170-hanskene tilbyr forbedret beskyttelse, komfort og holdbarhet, noe som gjør dem egnet for mer krevende rengjøringsoppgaver. Deres oljebestandige funksjon og lengre lengde gir ekstra fordeler som ikke typisk finnes i standard vinylhansker som Tendercare. Mens Tendercare-hansker er et levedyktig alternativ for visse applikasjoner, gir Showa 170-hansker en mer omfattende løsning for et spekter av behov, fra industriell rengjøring til daglige vedlikeholdsoppgaver.

bottom of page