top of page

Tranemo 2024: Nytt og Utvidet Utvalg av Flammehemmende Arbeidsklær

Tranemo utvikler et omfattende utvalg av flammehemmende og høy synlighets arbeidsklær for 2024, med fokus på bærekraftighet, komfort og beskyttelse. Med 48 nye produkter og et utvidet størrelsesutvalg spesielt designet for kvinner, presenterer Tranemo det de beskriver som Europas mest omfattende utvalg av flammehemmende klær for kvinner. Dette inkluderer bukser med lengre lengder, normal midjevidde og forlengede benlengder. I løpet av 2024 planlegger de å utvide dette sortimentet ytterligere.


I tillegg til dameklær, introduserer Tranemo flere nye produkter som inkluderer Merino FX - undertøy laget av en varm ullblanding i frotté, designet for ekstra beskyttelse mot kulde og elektrisk lysbue. En innovativ hette/balaclava T-skjorte som fungerer som en pologenser når hetten ikke er i bruk, er også del av det nye sortimentet. Videre utvides kolleksjonen med strikkede gensere for både kvinner og menn, samt en ny Hi-Vis T-skjorte med høy ELIM-verdi for bedre synlighet og beskyttelse.


Tranemo introduserer også Cantex Arc 25+, et komfortabelt 2-lags system som tilbyr beskyttelse mot høye energinivåer og en omfattende løsning for beskyttelse mot elektrisk lysbue. TERA TX, en av Tranemos signaturmaterialer, benyttes i produksjonen av både yttertøy og bukser, og er kjent for sin høye rivestyrke og gode beskyttelse mot elektriske lysbuer.


I et forsøk på å redusere miljøpåvirkningen, oppdateres de tapede vinterjakkene i Cantex 240IR gradvis til et PFAS-fritt materiale med 20% resirkulert fiber. Dette er et skritt mot et større PFAS-fritt sortiment og en sirkulær økonomi.


Alle plaggene er designet for å møte strenge standarder for flammehemmende beskyttelse, elektrisk lysbuebeskyttelse, samt høy synlighet og komfort. Dette gjør Tranemos arbeidsklær til et pålitelig valg for de som arbeider i miljøer hvor det er risiko for kjemiske søl, elektriske lysbuer, eller behov for høy synlighet.


Tranemo understreker også viktigheten av riktig bruk og vedlikehold av beskyttelsesklær for å sikre optimal beskyttelse og levetid på produktene. De anbefaler spesiell undertøy for å oppnå best mulig beskyttelse og komfort i henhold til de ulike standardene som EN ISO 11612, EN 61482-2 og EN ISO 20471.

Med en sterk forpliktelse til bærekraft, komfort og beskyttelse, fortsetter Tranemo å lede an i utviklingen av avanserte arbeidsklær som møter de strenge kravene til moderne arbeidsplasser.

bottom of page