top of page

Utforsk Verden av Avisoleringsverktøy og Kabelskjærere

I den komplekse verden av elektrisk arbeid og kabelforberedelse, spiller avisoleringsverktøy og kabelskjærere en uunnværlig rolle. Disse spesialiserte verktøyene gjør det mulig å nøyaktig forberede ledninger og kabler for elektriske installasjoner og reparasjoner. I denne omfattende oversikten vil vi utforske et mangfoldig utvalg av avisoleringsverktøy og kabelskjærere, og avsløre deres spesifikke egenskaper og bruksområder som skiller dem fra hverandre.

1. Avisoleringsverktøy med Selvjusterende Kapasitet

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er utstyrt med selvjusterende funksjonalitet, noe som gjør det enkelt å tilpasse seg ulike kabelstørrelser. Med en maksimal kapasitet på 16,0 mm² kan dette verktøyet raskt og nøyaktig fjerne isolasjon fra ledninger.

Bruksområder: Ideelt for elektrikere og installatører som jobber med forskjellige kabeltyper og størrelser.

2. Avisoleringsverktøy med Skrellbart Hode

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet har et skrellbart hode som gjør det enkelt å velge ønsket avisoleringstykkel. Med kapasitet opptil 16 mm kan det raskt fjerne isolasjon fra kabler og ledninger.

Bruksområder: Passer perfekt for elektrikere som trenger rask og nøyaktig kabelforberedelse.

3. Kabelskjærer med Innfellbart Knivblad

Beskrivelse: Denne kabelskjæreren har et innfellbart knivblad som gir ekstra sikkerhet. Den er egnet for installasjonskabler med en kapasitet på 0,5–6,0 mm² og har et justeringshjul for enkel regulering.

Bruksområder: Praktisk for presis kapping av kabler under installasjon og vedlikehold.

4. Avisoleringsverktøy for Profesjonell Bruk

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er utformet for profesjonelle elektrikere og har en kapasitet på 0,1 til 4 mm². Det er selvjusterende og har et isolert håndtak for sikkerhet under arbeid med høy spenning.

Bruksområder: Passer for nøyaktig avisolering av ledninger og kabler i krevende elektriske oppgaver.

5. Avisoleringsverktøy med Ergonomisk Design

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er utstyrt med et ergonomisk design og er fjærbelastet for økt kontroll. Det passer for kabler opptil 5 mm og er laget av svartoksidert og rustbeskyttet høykvalitetsstål.

Bruksområder: Ideelt for elektrikere som trenger komfort og nøyaktighet under arbeidet.

6. Kabelskjærer med Selvinnstilling

Beskrivelse: Denne kabelskjæreren har selvinnstilling etter kabelstørrelse, med kapasitet fra 0,5 til 16,0 mm². Den har også en justerbar lengdestopp for enkel og nøyaktig skalering.

Bruksområder: Egnet for både nøyaktig kapping og avisolering av kabler.

7. Avisoleringsverktøy for Spesifikke Kabeltyper

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er spesielt designet for avisolering av PROFIBUS-kabler av typen Fast Connect. Det gir enkel og nøyaktig fjerning av isolasjonen.

Bruksområder: Passer perfekt for arbeid med PROFIBUS-kabler i industrielle applikasjoner.

8. Avisoleringsverktøy for Tykke Kabler

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er ideelt for kabler med en diameter på opptil 25,0 mm. Det fjerner raskt og effektivt all isolasjon for enkel tilkobling.

Bruksområder: Egnet for kraftigere kabler og industrielle elektriske applikasjoner.

9. Kabelskjærer med Selvjustering og Avisolering

Beskrivelse: Denne kabelskjæreren fungerer som både en kabelskjærer og avisoleringsverktøy. Den takler ledere fra 0,08 til 6 mm² og kabler fra 0,08 til 4 mm².

Bruksområder: En allsidig løsning for nøyaktig kabelforberedelse.

10. Avisoleringsverktøy med Låsefunksjon

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet har en låsefunksjon for rask og enkel avisolering av store runde kabler med en diameter på opptil 25,0 mm.

Bruksområder: Passer for elektrikere som arbeider med store kabler og tykk isolasjon.

11. Avisoleringsverktøy for Små Kabler

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er spesielt designet for små kabler med en diameter på opptil 1,5 mm. Den har en smal profil for presis arbeid.

Bruksområder: Ideelt for delikat arbeid med små kabler og ledninger.

12. Avisoleringsverktøy med Høy Spenningssikkerhet

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er godkjent for arbeid under spenning opptil 1000V. Det håndterer kabler med en maksimal kapasitet på 2,5 mm.

Bruksområder: Egnet for elektrikere som arbeider med høy spenning.

13. Avisoleringsverktøy for PROFIBUS-Kabler

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er spesialisert for avisolering av signal-, styrings- og glassfiberkabler med flere tråder fra Ø 2,5 til 11 mm.

Bruksområder: Passer for arbeid med komplekse kabler i teknologiske applikasjoner.

14. Avisoleringsverktøy for Installasjonsledninger

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet er ideelt for å utføre avisolering av installasjonsledninger med en diameter på 8 til 13 mm.

Bruksområder: Egnet for elektrikere som arbeider med installasjonskabler.

15. Avisoleringsverktøy med Integrert Trådkapper

Beskrivelse: Denne avisoleringsverktøyet er utstyrt med innebygde trådkapper for både kobber og aluminium med kapasitet opptil 10,0 mm² for ledere og opptil 6,0 mm² for enkelttråd.

Bruksområder: En praktisk løsning for både kapping og avisolering.

16. Kabelskjærer og Avisoleringsverktøy i Én

Beskrivelse: Dette verktøyet kombinerer både kabelskjæring og avisolering i ett. Det er egnet for ledere fra 0,08 til 6 mm² og kabler fra 0,08 til 4 mm².

Bruksområder: Gir allsidighet for installatører som trenger flere funksjoner i ett verktøy.

17. Avisoleringsverktøy med Skalafunksjon

Beskrivelse: Dette avisoleringsverktøyet gir deg muligheten til å velge mellom MIN eller MAKS avskalling avhengig av yttermantelens tykkelse. Det er egnet for kabler opp til diameter 8,5 mm.

Bruksområder: Passer for nøye tilpasset avisolering av forskjellige kabler.

Enten du er en profesjonell elektriker eller en ivrig DIY-entusiast, er det viktig å velge riktig avisoleringsverktøy eller kabelskjærer for dine spesifikke behov. Disse verktøyene vil bidra til å sikre nøyaktig og trygg kabelforberedelse i en rekke elektriske prosjekter. Så velg det som passer best for dine oppgaver, og jobb med presisjon og sikkerhet.

bottom of page